De foto's zijn een impressie van de mogelijkheden. Heb je een bepaalde thema in gedachten, bespreek het met mij, want bijna alles is mogelijk!

Praktisch en persoonlijk

Mijn luiertaarten worden met liefde gemaakt en dat zie je. Een luiertaart bestaat niet alleen uit luiers, maar praktische accessoires voor de baby. Meestal zijn de praktische items goed te gebruiken een paar weken tot enkele maanden na de geboorte. Zo kun je nog even genieten van het cadeau.

Lees meer »

Ideeën voor een luiertaart

Wat is een luiertaart eigenlijk? Een luiertaart is een kraamcadeau van luiers. Het heeft de vorm van een 'taart' opgebouwd uit verschillende lagen, die qua uiterlijk het meest doet denken aan een bruidstaart. De lagen van de luiertaart bestaan geheel uit luiers, tientallen luiers.

Lees meer »

Zeg het voort!

Wow, wat een geweldig gevoel! Mijn eigen pop-up stand in Leiderdorp. De voorbereidingen alleen al gaven mij zoveel inspiratie. Je mocht een dag ervoor al opbouwen, dus dat was fijn. Mijn auto volladen met luiertaarten, decoratie, grote beren, krukjes, klaptafeltje, mandjes en mijn nieuwe aanwinst....een banner. Hoe cool is dat? Even checken hoe de locatie eruit ziet, waar zou de beste plek zijn om te staan, waar zouden de meeste mensen langslopen?  Het werd stand nummer 23 (my lucky number). Eventdag: nog wat laatste items toevoegen en klaar. Ik was klaar om te shinen 😁.

Lees meer »