Praktisch en persoonlijk

Gepubliceerd op 6 juli 2021 om 07:56

Mijn luiertaarten worden met liefde gemaakt en dat zie je. Een luiertaart bestaat niet alleen uit luiers, maar praktische accessoires voor de baby. Meestal zijn de praktische items goed te gebruiken een paar weken tot enkele maanden na de geboorte. Zo kun je nog even genieten van het cadeau.

Ik werk standaard met maat 2 luiers, omdat deze wit zijn en goed te combineren met alle overige kleuren. Maat 2 is voor new born baby's die tussen de 4 en 8 kilo wegen. Uiteraard is het mogelijk om een mooie taart te maken met maat 3 of 4 mocht je wat later op kraamvisite gaan.

Er is veel te koop voor pasgeboren baby's. Een handgemaakte item met praktische accessoires zijn altijd geliefd. Maak het persoonlijk door de naam van de baby gebruiken op de taart. Hier zullen de ouders van opkijken en een warm gevoel van binnen krijgen wanneer ze dit zien.

Ik krijg vaak te horen dat ouders het zonde vinden om open te maken en eigenlijk als souvenir willen laten staan op de babykamer. Dat vind ik een mooi compliment❤️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.