Welkom... dit ben ik

Ik stel mezelf graag aan je voor... mijn naam is Rita Williams, ik ben 46 jaar oud en moeder van 3 kinderen. 

Mijn oudste zoon is 23 jaar en heeft 13 jaar lang de atletiekbaan als achtertuin beschouwd. Zijn specialiteit was 100 of 200 meter sprint. Mijn tweede zoon is 10 jaar en houdt erg van voetballen. Mijn jongste dochter is 6 jaar oud en houdt van boksen, zingen, dansen, turnen en kletsen. Mijn partner is verslaafd aan Thai boksen. Ik heb vanaf mijn jeugd ongeveer 17 jaar lang softbal gespeeld met veel plezier. Een sport waar je over meerdere disciplines moet beschikken. Rennen was mijn favoriete onderdeel en de bal proberen zo ver mogelijk te slaan. Oh en aanmoedigen vind ik ook erg leuk. Een sportief gezin kun je wel zeggen. Iedereen heeft een bezigheid.

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de hotellerie en evenementen branche. Met veel plezier organiseer ik vergaderingen, feesten of congressen op bijzondere locaties en veelal in Rotterdam.

Sinds begin 2021 heb ik een superleuke hobby erbij. Het maken van luiertaarten. Toen ik zwanger was van mijn tweede zoon, werd ik verrast met een babyshower en kreeg ik een luiertaart. Wat een feest was dat zeg. Je laat het eerst even staan en kijkt ernaar en uiteindelijk pak je het uit wat toch weer een klein feestje is als er leuke accessoires erbij zitten voor de baby. Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn, met alle verjaardagen van de kinderen wordt er wat geknutseld voor traktaties en ook tijdens kinderfeestjes. Ik word er blij van. Ik maak nu dus ook graag luiertaarten voor anderen. Mag ik jou blij maken?