Zeg het voort!

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 08:17

Wow, wat een geweldig gevoel! Mijn eigen pop-up stand in Leiderdorp. De voorbereidingen alleen al gaven mij zoveel inspiratie. Je mocht een dag ervoor al opbouwen, dus dat was fijn. Mijn auto volladen met luiertaarten, decoratie, grote beren, krukjes, klaptafeltje, mandjes en mijn nieuwe aanwinst....een banner. Hoe cool is dat? Even checken hoe de locatie eruit ziet, waar zou de beste plek zijn om te staan, waar zouden de meeste mensen langslopen?  Het werd stand nummer 23 (my lucky number). Eventdag: nog wat laatste items toevoegen en klaar. Ik was klaar om te shinen 😁.

Medestandhouders kwamen ook een kijkje nemen, een hele leuke dame ontmoet die gepersonaliseerde cadeautjes maakt en verkoopt waar ik eerder bestellingen plaatste via www.goudlokjesdesign.nl(Muismat, stickers met logo, auto reclame). Neem even een kijkje op haar website.

Er waren minder gasten erop afgekomen op het event dan verwacht, maar de mensen die er waren, liet ik mijn werk zien en zorgde ervoor dat ze met mijn flyer en visitekaartje verder liepen.

De DJ draaide lekkere muziek en na het event was er voor alle aanwezigen een BBQ buffet. Het was een topdag en dat smaakt naar meer!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.